четвер, 5 травня 2016 р.

Родинне свято.

5 травня 2016 року учні ЗОШ І-ІІ ступенів села Кабарівців відзначали родинне свято.
Концерт підготували вчителі початкових класів Гніда Н.М та Дробик І.І. спільно з вчителем англійської мови Сеньківською Н.О.


Учні 6 і 7 класів декламували вірші англійською мовою про маму, тата, бабусь і дідусів , а учні 1, 3 і 4 класів розказували віршовані переклади цих віршів українською мовою.


Особливу увагу присутніх в залі батьків завоювала інсценізація "Чому мама плаче", яку показали Забитівський Віталій ( 7 клас) та Соловій Максим (4 клас), та сценка "Дідусь мій Веремій" за мотивами вірша Г. Бойка «Веремій», яку майстерно покаали учні 4 і 1 класів.

Також учні 1 і 3 класу виконали пісню "Дідусь мій і бабуся"





Родинне свято у школі села Кабарівців було водночас і повчальним і пізнавальним. З неабияким теплом згадували всі присутні своїх найближчих родичів, а дехто навіть вивчив нові слова англійською мовою.

Завдяки цьому невеличкому концертові підвищився інтерес до англійської мови в учнів початкових класів, які до цього ще не стикалися з нею у шкільному житті, адже діти почнуть вивчати англійську лише у п"ятому класі. Це родинне свято - лише невеликий крок у вивченні іноземної мови і старшик класах і позитивна мотиваія для молодших!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар